Nytt forhold etter samlivsbrudd

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Tiden etter et samlivsbrudd

Det kan være veldig vanskelig å komme seg over et samlivsbrudd, og mange er usikre på om de er klare til å finne en ny kjæreste. Hvis man fortsatt drømmer om eksen etter mange år, så er det kanskje på tide å komme seg videre. Mange vil gjerne finne tilbake etter et brudd, noe som også kan være fantastisk – likevel er dette, for mange, overhodet ikke aktuelt. Et samlivsbrudd kommer ofte etter mange år sammen, og det kan virke som et ork å tenke på å få en ny kjæreste i voksen alder. Fortvil allikevel ikke – her kommer det noen gode råd til hvordan du kommer ordentlig i gang med å finne ny kjæreste etter samlivsbrudd.

Elsk deg selv først.

Eller sagt på en annen måte, date deg selv først. Skjem deg selv bort som om du har møtt kjærligheten igjen. Gi deg selv blomster og manicure og dra på varme og lange ferier. Uansett hva du gjør, så er det viktig at du gjør ting som du virkelig har lyst til å gjøre. Husk også å ta imot komplimenter med glede, og slutt med alle unnskyldningene. Når det er noen som sier du ser flott ut i dag, så skal du smile og si takk!

Hvem vil du ha?

På grunn av samlivsbruddet ditt, så kan du nå finne en mann med akkurat de kvalitetene du leter etter. Lag en ønskeliste for din fremtidige kjæreste, og husk på å formulere den positivt. For eksempel, så skal du ikke skrive «han skal IKKE være like gjerrig som X, og heller IKKE så…». For å finne det positive fokuset og skape den riktige tiltrekningen, er det viktig du formulerer deg positivt. For eksempel «han skal elske å gi meg små gaver, han skal være en sosial fyr…» Hjernens måte å jobbe på er fantastisk, og gjør at det vi har fokus på, er det vi ser.

Legg fortiden bak deg

Det er på tide å slutte å klage over din X. I hvert fall overfor din nye kjæreste. Selvfølgelig kan man snakke om det, men ikke la den nye kjæresten bli en samtaleterapeut.

Gjør noe du ikke pleier

Det er på tide å utfordre din komfortsones grenser. Det vil hjelpe deg med å få en økt følelse av selvverd, og samtidig få deg klar til å se kjærligheten i øynene igjen. Det kan være både store og små ting, som for eksempel få en ny sveis, ta en annen vei til jobben eller lag noe ny og spennende mat. Alt teller, det handler bare om å utvide komfortsonen.

Husk på barna

Du bør være helt sikker før du tar barna med. Når mamma eller pappa får ny kjæreste, så skal dere være sikre på at du og den nye kjæresten er på samme nivå før barna blir en del av det hele. Barn nyter en glad mor eller far, og de kan gjerne merke at du er forelska igjen. Men ha litt kontroll på informasjonene, også til de større barna. De behøver ikke å bli oppdatert om absolutt alle detaljene om hva du syns er fantastisk med den nye mannen.

God kommunikasjon

Det er viktig med tydelig kommunikasjon i et parforhold. I hvert fall hvis du gjerne vil det skal vare. Hvis dere skal snakke om noe, så forsikre deg om at dere begge to er klare til å snakke og lytte. Husk på å ta ansvar for dine egne reaksjoner og følelser.

Dyrk interessene dine

Etter et samlivsbrudd er det viktig å dyrke sine interesser og pasjoner. Det er her du får fylt bensin på reservetanken igjen, og du kan både merke og være deg selv. Når du selv har det bra, så er det enklere for deg å gi andre kjærlighet og positivitet. Tid til en selv er viktig, også når man er forelsket.

Ha et åpent sinn

Et godt kjærestetips er at man ikke leter for hardt. Ofte er det jo slik at den som ikke leter etter en ny kjæreste etter et samlivsbrudd, plutselig finner den rette. Hvis man vil ha et nytt forhold i voksen alder, så har man lært at motsetninger tiltrekker hverandre, men at det også er de forskjellene som blir problematiske etter hvert. Like barn leker altså best.

Husk hverandre

Et forhold er en levende del som eksisterer mellom dere, og som skal vannes som en plante. Sett av tid til dere, og kun dere.

Populære sider