Kyss på første date

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

De fleste vil kysses

Et simpelt kyss kan være den perfekte avslutningen på en god date. Nøl derfor ikke. De aller fleste vil gjerne kysses på den første daten.

Det første kyss

Det er som fra en Hollywood-film. Middagen er ferdig, man har snakket fint sammen, og han har fulgt deg hjem. Nå står dere på trappa foran døra, og du overveier om du skal kysse ham, eller om han tar initiativet selv. I stedet for å la tvilen og tankene fare rundt i hodet som hodeløse kyllinger, så skal du kanskje heller bare la instinktet råde. En ny undersøkelse blant 1 million brukere på en datingside (First Dates), viser nemlig at 9 ut av 10 ikke har noe som helst mot å kysse på første date. Tvert imot er kysset helt akseptabelt etter en veloverstått date. Et kyss er søtt og romantisk. Det er ingenting galt med et lite kyss på første stevnemøte – men så skal man kanskje heller ikke gå lengre. Det er det nemlig ingen grunn til. For hvis kjemien er god kan man likeså godt bare nyte den på andre og tredje date også. Det første kysset kan dessuten vise seg å være første kyss med kjæresten. Så la det være et deilig minne dere begge kan se tilbake på med glede.

Det magiske kysset

Et kyss er ikke nødvendigvis en invitasjon til mer, og det behøver slettes ikke å være langt og lidenskapelig. Et enkelt kyss kan være en symbolsk handling og en fin gest for å markere avslutningen på en fantastisk date. Det skader jo heller ikke at det gir assossiasjoner til mange romantiske filmer og bøker hvor kysset nesten er magisk.

Ikke langt fra kyss til sex

Mindre magisk og Hollywood-aktig blir derimot bildet hvis man kikker på noen av de andre spørsmålene medlemmene av datingsiden fikk. Ved spørsmålet om man ønsker sex på første date, så svarer faktisk hele 73 % ja, og hver femte til og med forventer sex. Nå skal det sies at medlemmene som ble spurt var danske, men det er ingen grunn til å tro at danskene er så forskjellige fra oss. Vi er nok like på de aller fleste punktene.

En god date er viktigst

Hvis man overhodet skal ha muligheten for å kysse på første date, så skal daten være vellykket. Men hvordan får man det til? Normalt er et godt råd å gå ut og ta en kopp kaffe eller en drink sammen. Det bør ikke være altfor formelt på første daten. Hvis man går ut og spiser, så kan det være litt distraherende med all maten i munnen mens man prøver å bli bedre kjent med daten. Hvis du ikke er helt komfortabel med å sitte på en café foran en fremmed, så kan du foreslå å ta på en aktivitetsdate, eller bare en «turist i egen by»-tur. Bare tenk på noen aktiviteter du tror begge to vil like, og foreslå det.

Klær og hygiene

Ta noe fint på som passer til deg og anledningen. Og for all del, husk hygienen. Ta en dusj, og ikke arranger daten rett etter en svett dag på jobben. Ta heller ikke på alt for mye parfyme heller. Hvis du spiste brød med hvitløksost på jobben, så kan det være en god idé å pusse tennene før du skal på date.

Det øyeblikket dere møtes

Førsteinntrykket er viktig. Selv de første få sekundene som går fra du kjenner ham igjen og til du går ham imøte. Holdningen forteller dessuten mye om en person. Så stram magen, rett ryggen og ha skuldrene tilbake.

Hvordan oppføre seg på første date?

Ofte sier det mye om deg hvordan du oppfører deg overfor andre mennesker, som for eksempel en servitør. Så oppfør deg respektfullt og vennlig overfor andre. I disse tider er det virkelig viktig å huske på smarttelefon-etiketten. Legg telefonen bort fra bordet og gi oppmerksomhet til den andre. Hvis telefonen din ringer og bipper hele tiden, så blir du nødt til å ta den. Men da må du huske å unnskylde, før du kanskje burde overveie å sette den på lydløs.

Populære sider